Finns i receptboken ifrån Arirang.

Ingredienser

  • sötpotatisnudlar
  • gurka
  • morötter
  • böngroddar
  • kimchi
  • ägg
  • ris
  • strimlade morötter

Om du kan, förbered gärna grönsakser och kött dagen innan, eller några timmar innan: Om du bor i Stockholm kan du köpa lyxigt god kimchi direkt hos restaurang Arirang

  • Köttet marineras med vitlök, purjulök och soya.
  • En del grönsaker, böngroddar/gurka, marinerar du med socker/chilia/soya/salt.. blanda som du känner för det!
  • spenaten blancherar du (häll av varmt vatten på spenaten - tada, blancherade! Perfekt att hälla av nudelvattnet på spenaten!
  • Servera i varm djup skål. Den får gärna vara bred och ha höga kanter, så att det är lätt att röra om.
    • En bädd av ris i botten, och sedan tar du lite av varje av grönsakerna och köttet och lägger ut i små stationer, och ovanpå alltsammans lägger du på ett lätt stekt ägg.