• 500 g köttfärs
  • 1 gul lök
  • 3dl crème fraîche
  • 2dl grädde
  • 1 dl chilisås
  • 2 tsk curry
  1. Skölj ris
  2. Koka ris
  3. Sätt ugnen på 200 grader
  4. Finhacka löken
  5. Fräs löken mjuk i smör
  6. Tillsätt köttfärsen
  7. Fortsätt steka tills klttfärsen är smukig och fått färg
  8. Krydda med salt (en halv tesked)
  9. Krydda med eppar (1 nypa)
  10. Blanda grädde, crème fraîche, chilisås och curry i en skål
  11. Häll köttfärsen i en ugnsform
  12. Häll currysåsen över köttfärsen
  13. Ställ in i ugnen (200 grader) i ca 10min

Om du har färdigt ris så kan du lägga det i botten, under köttfärsen.