Ingredienser

  • Kyckling (rå ekologisk)
  • 10 Morötter
  • 1-3 Palsternacka
  • 4 gullök
  • Minimajs eller vanlig majs
  • Paprika
  • purjulök
  • bulgur
  • 6 matskedar curry
  • 10dl grädde
  • 4 dl creme fraiche
  • 5 matskedar soya
  1. Koka upp bulgur att servera till
  2. Skär upp alla grönsaker i så stora bitar du vill
  3. Bryn kycklingen i smör och för sedan över i en stor gryta
  4. Fräs paprika, lök, curry och paprikapulver och låt fräsa.
  5. Tillsätt grädde, crème fraiche, soja och peppar. Låt småputtra en stund, smaka av med salt och peppar.

Tips!
Förbered grönsaker dagen innan.

Förslag Du kan testa att variera dig genom att prova att tillsätta andra grönsaker, t.ex. vattenkastanjer

Nyckelord:

vardag, helg